fbpx

Boekfissa after #2: Fuck the Cistem

Tijdens FUCK THE CISTEM laten we alle richtlijnen van het dagelijks leven achter ons en duiken we volledig in de vrijheid van de nacht. We creëren ruimte voor experimenteren binnen en buiten de standaard hokjes op het vlak van muziek, expressie en liefde. Samen beuken we de hekken om en vieren we de vrijheid en de liefde in de dampende massa van experiment.

Terwijl de DJ’s je voorzien van experimentele en ruige beats met een dikke laag c*nt, zijn onze vaste make-up artiesten Toverteef en Tovernicht er om jou zo mooi te laten voelen als je bent. Dit veelzijdige, maximalistische duo zal met hun eigen make-upstijl de vrijheid van expressie tonen. Zo dagen zij de strenge regels van gendergerelateerde make-up uit door middel van avant-garde kleurrijk lijnwerk dat tegen de wetten van de natuur ingaat. Of juist harde lijnen just to cut a bitch alsof je net uit een aflevering van Winx club
stapt. Daarnaast zullen er dragperformers zijn, die net als FUCK THE CISTEM de grenzen van genderexpressie opzoeken en seks reclaimen van de cishet-standaard.

Line-up:
Liza van den Brink
Tijdens haar eigen queer pop party ICONIC laat Liza van den Brink haar feminine energy maar al te graag gloreren. Ze jongleert in haar sets het liefst met allerlei genres. Pop, breakbeats, electronica en hiphop zijn naadloos met elkaar verweven. Ze serveert het altijd met een subtiel laagje cuntyness.

Coco Coquelicot
Bevlogen, opzwepend en onverschrokken: Coco Coquelicots unieke mix van clubgeluiden combineert warme grooves met stevige baslijnen. Als muzieknerd pur sang doet Coco diepgravend onderzoek naar de beste nummers uit alle muzikale hoeken. Haar sets zijn doordrongen van haar betrokkenheid bij de strijd voor gelijkheid. Door gemarginaliseerde stemmen een podium te geven biedt ze een veilige haven voor iedereen voor wie dat niet altijd vanzelfsprekend is. Achter de booth komen haar eclectische invloeden samen in een weelderige en percussieve mix die door je lichaam dendert.
In 2023 werd Coco onderdeel van Hit the North (ESNS) onder de vleugels van Isis van der Wel. Ze ontving een nominatie voor de Groninger Cultuurprijs en speelde onder andere al op Lowlands, Wildeburg, IsBurning, Milkshake, Eurosonic en ADE.

Toegang: € 6,50- aan de deur, toegang voor 00:00 gratis.

Bezoekers van de Boekfissa kunnen op vertoon van een bandje gratis bij Club3 naar binnen.
FUCK THE CISTEM is een queerfeest. Sociale veiligheid is hier van extra groot belang. Houd daarom rekening met de ander als je dit feest bezoekt en respecteer elkaars ruimte en grenzen.