fbpx

Voorstelling: WFG An Honorific Show of Drag

Bezoek deze Best of Fringe 2023 winnende voorstelling, met nagesprek. Na de voorstelling kan je je laten onderdompelen in een flamboyante en bijzondere clubnacht in Stage 2 en Club3.

Tickets:
early bird: € 10,00
regular: € 15,00
Koop je ticket(s) hier.

Deuren open: 20:30
Start voorstelling: 21:00 (ticket)
Start nagesprek: 21:45
Start clubnacht: 23:00 (gratis toegankelijk)

Taal voorstelling: Language No Problem
Taal nagesprek: ENG

WFG An Honorific Show of Drag

door IGOR ALVAREZ CUGAT

FILOSOFISCH, LICHT EN BRUTAAL

Bereid jezelf voor op een onvergetelijke reis, terwijl je getuige bent van de strijd en overwinningen van de menselijke geest, in deze krachtige voorstelling geïnspireerd door “Wachten op Godot”.

Deze emotionele theatrale ervaring verkent thema’s van zelfontdekking en verbondenheid door de lens van een drag-artiest. Vier lip-sync tributes aan leden van de LGBTQIA2S+ gemeenschap, vier vrienden die met depressie worstelden en uiteindelijk de tragische beslissing namen om hun leven te beëindigen.

OVER WFG
Het thema van onze productie draait om de eeuwige wacht, net als in Samuel Beckett’s “Wachten op Godot”. Het dient als een metafoor voor de voortdurende zoektocht die velen van ons ondernemen om onze ware zelf te ontdekken en de zalige omhelzing van de liefde te bereiken. Onze voorstelling duikt in de diepten van de menselijke ervaring en verkent de cyclische reis naar zelfontdekking en acceptatie.

Deze eervolle drag-show presenteert een opwindend eerbetoon aan leden van de LGBTQIA2S+ gemeenschap die niet meer bij ons zijn. Het belooft een evenement te zijn dat je niet mag missen voor fans van het werk van Beckett en degenen die van innovatief theater houden.

Cast: Tootsie and Albi Quirico.


Trigger warning: in deze voorstelling worden trauma’s en zelfmoord besproken

OVER IGOR
Igor Alvarez Cugat is een Argentijnse theaterregisseur die de LGBTQIA2S+ gemeenschap met passie ondersteunt. Afgestudeerd aan de Universiteit van de Kunsten in Amsterdam, begon zijn reis op twaalfjarige leeftijd, beïnvloed door zijn oudoom, componist Xavier Cugat. Zijn kunst verkent thema’s zoals religie, familiedynamiek en de blijvende effecten van kinderlijke pesterijen binnen de LGBTQIA2S+ gemeenschap.

Best of Fringe 2023 voorstelling

Trigger warning: in deze voorstelling wordt zelfmoord benoemd.

Tickets:
early bird: € 10,00
regular: € 15,00
Koop je ticket(s) hier.