fbpx

Boekfissa after #1: M.O.B. presents

Bij een Boekfissa over punk en DIY culture hoort natuurlijk een punkafter! In samenwerking met dé Haarlemse punk organisatie ‘Minor Operation Bookings’ organiseren we die bij Lokaal. Zet je alvast schrap voor twee lokale punkacts die jou de nacht in gaan blazen. 

Over Inside Job:
Haarlems nieuwste hardcore h-beat megagroep komt de scene bombarderen. Hun liveshows werd onlangs door een betrouwbare bron omschreven als “goed hard, goede sound, goede riffs”. Eerst zien dan geloven is ons advies. De band is vorig jaar bij OCCII begonnen na het zien van een hardcore show. De band is een bijeengeraapt groepje van Haarlems jonge punx, liefste leden van Waterschade, Eddie and the Roadcrew en Achterlicht.

Over Asbest Boys:
Asbest Boys is pure mayhem uit Haarlem, berucht om hun wilde liveshows. Dit vierkoppige hardcore/punk zooitje walst over je heen met een genadeloze tsunami aan riffs en teksten die de hoop voor de mensheid direct uit je systeem jagen.

Tijden
Aanvang: 22:30
Inside Job: 23:15
Asbest Boys: 00:15

Deze after vindt plaats, aansluitend na de Boekfissa: No Future Nu.