fbpx

Teken or Leave It: Music Edition

Teken or Leave It is een tweemaandelijkse avond bij Nieuwe Vide: voor illustratoren, makers en allerlei mensen die graag creëren. Tijdens deze avonden kunnen we samenwerken, van elkaar leren, of gewoon afzonderlijk maar zij aan zij aan individuele projecten werken. Maar Teken or Leave It is vooral een moment om te ontspannen en te creëren. Wij zorgen voor een ruimte en er is materiaal aanwezig om mee te experimenteren.

We beginnen deze Teken or Leave it editie met een live DJ set van DJ Hopmaxx, gecombineerd met live visuals door middel van live coding van Jaromir Mulders.

Laat je fantasie de vrije loop en ervaar hoe je je maakproces kunt laten beïnvloeden door geluid/muziek, net als Jaromir reageert op de muziek met zijn visuals. Kom dansen, kom tekenen of gewoon kijken, vanaf 19:00 uur.

Ook bij de Nieuwe Vide deze avond is het evenement In gesprek: Meer Queer.
Ook is er een expositie: (In)valuable, (In)visible, van Eva Kreuger.