fbpx

Us;Our.

Tijdens Us;Our. gaan (jonge) kunstenaars hun werk tentoonstellen. Us;Our. is er omdat jonge artiesten gezien willen worden, gehoord willen worden en erkend willen worden als kunstenaars. Soms is het moeilijk voor kunstenaars om naam voor zichzelf te maken. Chi (artiestennaam Yumigudu) gelooft dat ze veel meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen In plaats van te wachten op een kans om ontdekt te worden, neemt Us;Our. het heft in eigen handen om die droom waar te maken.

Vanaf 14:00 is er een mogelijkheid om van de verschillende artiesten te genieten. Denk hierbij aan jonge fotografen, schilders en performance artiesten. Zelfexpressie staat deze dag centraal. Om 18:00 zal de expositie omgetoverd worden in een vet feest met een DJ!

Noot over rolstoeltoegankelijkheid
Het STAD Haarlem Centrum Kantoor beschikt over een rolstoeltoegankelijke begane grond. De eerste verdieping is niet bereikbaar met een rolstoel.