fbpx

Radio Ruis

RADIO RUIS, het collectief dat de verschillende geluiden van Haarlem verenigt. Onder leiding van meerdere creatievelingen zijn we dag en nacht online te beluisteren, waar we een mix van beats, lokale en internationale invloeden samenvoegen. Naast de online radio nodigen we iedereen uit die geïnteresseerd is in het bijwonen van live/online sets, om zo een ontspannen plek te creëren om samen van muziek te genieten en deel uit te maken van een creatieve gemeenschap in Haarlem. Onze kick off bij Patronaat is slechts het begin, want we streven ernaar een katalysator te zijn voor de lokale cultuur. Sluit je aan bij onze community van creatievelingen, stem af op de RADIO, of dans mee op onze live set, en laten we samen het vernieuwende, diverse geluid van Haarlem vormgeven.

Line-up:
Cyberboy
Grevnik 
Kyra Khaldi
Marijn S
Mixolydian