fbpx

Schuurgigs XL: Sipke & Yrsa

Tijdens de Nachtparade geeft de Schuur ruim baan aan een nieuwe editie van Schuurgigs XL!
Een extra grote, extra vette en vooral extra lange editie van onze Schuurgigs.

Van 22.00 – 01.30 ben je welkom voor een avond vol live-muziek van Sipke & Yrsa. En uiteraard zoals altijd in het sfeervolle Schuurcafé… gratis entree!

Over Sipke
SIPKE is een zelfstandige Nederlandstalige rock-pop act die zingt over optimisme en twijfels. Met zijn act fleurt hij de boel op, en laat hij je meezingen over herkenbare obstakels waar zelfs Google nog geen antwoord op heeft. Denk aan Racoon als die samen zouden schrijven met Foo Fighters. SIPKE staat al in poppodia als Patronaat en speelde op Altersonic 2024 tijdens ESNS.

Over Yrsa
YRSA weet van een mug een olifant te maken. Door middel van stevige alternatieve pop te combineren met haar liefde voor de Nederlandse taal vergroot YRSA de kleine momenten uit het leven. Ze dwingt haar luisteraars stil te staan bij momenten die anderen misschien verloren zouden laten gaan. Deze verhalen worden gebracht met dragende instrumentatie, poëtische teksten en expressieve melodieën. Een sound die voortkomt uit de invloeden van o.a. Spinvis, Wende Snijders, Eefje De Visser, Radiohead en dichters uit verschillende stromingen.

Eerder stond ze met verschillende acts al op ESNS, Bevrijdingsfestival Groningen en werkte ze samen met orkesten zoals het NNO. Momenteel studeert ze aan de Rockacademie in Tilburg.