fbpx

Netwerkborrel

Wil je je netwerk in de nacht uitbreiden? Ideeën uitwisselen of gelijkgestemden spreken? Kom naar de Nachtwacht Haarlem netwerkborrel voor nachtelijke makers, organisatoren, bezoekers en ondernemers vanaf 20:30 in Schuur cafe! Nachtwacht Haarlem presenteert deze avond i.s.m. Schuur ook een tof – all female – programma! Woordkunstenaar Anouk Harkmans a.k.a. @verboeiend opent de avond met een mooie voordracht, waarna dj Glitter Eva zorgt voor feestelijke tunes. Tussendoor is er een optreden van de Haarlemse artiest Elvira.

DJ: Glitter Eva
Act: Anouk Harkmans (woordkunst) | Elvira (live muziek)

Over Glitter Eva
Maak je klaar om je te laten betoveren door Glitter Eva’s eclectische mix van sweaty disco, avant-garde indiepop, groovy electro en meer. Kom samen schitteren en shinen op de dansvloer! 

Over Elvira
Als muzikant, songwriter en producer combineert Elvira moeiteloos diverse genres om een harmonieus maar eclectisch geluid te creëren – maar laat je niet misleiden door de rust van haar composities – Elvira staat er ook om bekend haar publiek te verrassen met onverwachte inkijkjes in de alternatieve persoonlijkheden die ze in pacht heeft.

Over Anouk Harkmans
Anouk (2000) is een talige maker uit Haarlem en masterstudent letterkunde in Amsterdam. Schrijvend was ze afgelopen zomer te vinden op verschillende schrijversresidenties, waar ze zich liet inspireren tot de essaybundel ‘A City of One’s Own’ en een gelijknamige expositie in het ABC Architectuurmuseum. Ze werkt in de Schuur in Haarlem en organiseert en cureert her en der programma’s omtrent poëzie en literatuur. Voor Week van de Haarlemse Nacht schreef ze de voice-over voor de video ‘Nachtzicht’, vanaf 26 februari te zien in Fotogalerie de Gang.


Anouk Harkmans                                       DJ Glitter Eva                                              Elvira