fbpx

PRO Programma: Sociale Veiligheid

Hoe zorg je voor een fijne sfeer voor verschillende doelgroepen tijdens jouw event? Wat is sociale veiligheid? En hoe waarborg je die? Nachtwacht Haarlem nodigt organisatoren van Haarlemse evenementen uit voor een gratis informatieavond over ‘Safer Events’ door Ivy Foundation, waar deze en andere onderwerpen aan bod komen. 

Dit is een introducerende avond, waarbij event organisatoren kennis maken met het onderwerp sociale veiligheid en de opties om deze te verbeteren tijdens evenementen. 

In samenwerking met de Gemeente Haarlem worden er verschillende mogelijkheden tot gratis vervolgtrainingen aangeboden, die deze avond worden toegelicht. 

Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en om andere Haarlemse eventorganisatoren te ontmoeten. 

Aanmelden kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerxcAOsmEsZM57VM9-vcYcucQzTYcwx3NkY2SpbEbYcBv_vw/viewform 

Over Safer Events: 
De evenementenwereld is er één waarin grenzen kunnen vervagen, waar ruimte is voor creativiteit en ontmoeting en waar mensen de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn en te uiten. De Safer Events workshops van IVY hebben als doel om dit mogelijk te maken, op een zo veilig mogelijke manier. 

Tijdens deze bijeenkomst zullen twee trainers van IVY jullie laten kennismaken met het onderwerp Safer Events en hun trainingen.

In deze interactieve kennismaking gaan jullie het met elkaar hebben over:

  • De verschillende ervaringen van verschillende groepen mensen die evenementen bezoeken
  • Wat sociale veiligheid betekent en hoe zich dit uit in tijdens evenementen
  • De verschillende trainingen die IVY aanbiedt en wat hierin de mogelijkheden zijn die de gemeente Haarlem aanbiedt. 
  • Wat jij of jouw organisatie kan doen om sociale veiligheid tijdens je Haarlemse event te verbeteren

Over Ivy foundation:
IVY by Sexmatters streeft ernaar dat binnen elke Nederlandse organisatiecultuur mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn, gelijkwaardig worden behandeld en er voortdurende aandacht is voor gezamenlijke groei. IVY doet dit door middel van trainingen en advies over het bevorderen van de sociale veiligheid in diverse sectoren, zoals overheid, bedrijfsleven, horeca en uitgaans-/nachtleven.