fbpx

Nachtwacht Talkshow

Nachtwacht Talkshow is een dynamische talkshow over de toekomst van de Haarlemse nachtcultuur, met optredens van Haarlemse acts. Aan de hand van verschillende thema’s en met diverse tafelgasten gaan we in gesprek over de verbetering van de Haarlemse nachtcultuur en wat daarvoor nodig is. Deze keer gaan we in op de thema’s ‘commercieel v.s. cultureel’ en ‘veilige nacht’ en wordt de avond gepresenteerd door de Haarlemse presentator Rudy Nicola. 

Tijdens de talkshow is ook veel ruimte voor input van het publiek, dus kom langs en praat mee!

De Nachtwacht Talkshow start om 20:00 in de grote zaal van Patronaat. We zenden de talkshow deze keer niet live uit. Je kan er wel gratis bij aanwezig zijn. Er wordt deze avond een opname gemaakt van de talkshow die je achteraf kunt terugvinden op de site van Nachtwacht Haarlem.

Deuren open: 19:30
Start talkshow: 20:00
Thema’s: Veilige Nacht & Cultureel v.s. Commercieel
Presentator: Rudy Nicola

Gasten Thema 1 – Veilige Nacht
Eefje Majoor – o.a. Koninlijke Horeca Nederland, Patronaat
Bas Severein – coördinator Horeca, basisteam Haarlem
Ramon de Lima – Club Ethics
Djescho Mananga – o.a. Boring Festival, Phil

Gasten Thema 2 – Cultureel vs. Commercieel
Menzo Schriks – Flinty’s
Jolanda Beyer – directeur Patronaat
Toine Ploeger – o.a. Veerplas Festival, Poespas Events
Marco van Deelen – programmeur Stiels, Haarlem Jazz & More, Zomer in de Zaanen

Act: Oliver Aron

Over presentator Rudy Nicola
Rudy Nicola is een freelance podcastproducent en helpt bedrijven bij het overbrengen van hun boodschap via podcasts. Daarnaast treedt hij op als host en dagvoorzitter voor online producties en evenementen en is Rudy ook programmamaker bij streekomroep Haarlem105. Zo presenteert hij elke woensdag het radioprogramma Klanken & Koppen en is hij presentator van de tv-programma’s ‘Haarlemse Iconen’ en ‘Zomergroet’. Als talkshowhost gelooft hij in verhalen die raken, enthousiasmeren, aan het lachen maken of ontroeren. Als de verbindende factor tussen verteller en ontvanger brengt hij deze verhalen met interesse en professionaliteit, in een sfeer waar gasten zich op hun gemak voelen.

Over Oliver Aron
Oliver Aron is opgegroeid in de kerk, waar hoop een weg in zijn hart heeft gevonden. In hart en nieren is hij een strijder die getekend is door de imperfectie van het leven in een eenzame wereld. De Queer singer-songwriter reist af naar acceptatie vanuit onbeantwoorde liefde in verlating, seksualiteit en religie.
Vanaf de zijlijn van liefde geeft hij tijdens inner-monologen vorm aan zijn autobiografische lyrics en herinnert hij ons aan het licht
in het donker. Geïnspireerd door game changers in het veld zoals Queen en Mika maar ook door een hoopvolle inspiratiebron
Hillsong United, creëert hij een remedie voor zichzelf en anderen. Zijn “do it yourself” werkwijze resulteert in bitterzoete eclectische en contrasterende producties waar het hart navigeert.
Verwacht opbeurende en nostalgische verhalen met catchy pianopartijen en grungy gitaren die emoties doen schommelen tussen verdriet en vreugde in een fusion van de pop, indie en rock genres.


In april 2023 en mei 2021 organiseerden we de Nachtwacht Talkshow ook, opnames vind je hier terug.